FHU SABRINA - Tekstylia dla domu

SZYCIE I MODELOWANIE FIRAN, ZASŁON, POŚCIELI OD 1991 R.

Infolinia jest do Państwa dyspozycji poniedziałek - piątek 10-18
TEL.: +48 502 398 281 | E-MAIL: sabrina@firany.sklep.pl | Facebook
FHU SABRINA - Tekstylia dla domu

Opinie

Wyświetlono opinie od 1 do 10 (371 znalezionych)
Strona 1 z 38
Przejdź do strony

DEKORACYJNA TAŚMA MARSZCZĄCA - TUNELOWA DO FIRAN I ZASŁON ~ SMOK 20577 1:2 ~ wys. 9,50cm

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
joleczka45@poczta.onet.pl" 2022-08-08 21:02:34"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Dobra jakość

KRYSZTAŁOWY SOPEL DEKORACYJNY ~ KRYSZTAŁKI DO FIRAN ~ SOPEL OZD/KRY TRANSPARENTNY ~ WYS. 20CM

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
joleczka45@poczta.onet.pl" 2022-08-08 21:02:31"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Są jeszcze ładniejsze w rzeczywistości

DELIKATNA FIRANA W KROPECZKI ~ FIRANA W KROPKI Z TIULU HAFTOWANEGO ~ "KROPKI" BIEL ~ 300

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (4 Opinie)
joleczka45@poczta.onet.pl" 2022-08-08 21:02:24"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Gorąco polecam sklep , wszystkie rzeczy zakupione są najwyższej jakości , bardzo miła obsługa, jestem klientem już kolejny raz i na pewno nie ostatni

EKSKLUZYWNA - PAŁACOWA FIRANA HAFTOWANA ~ "OLETTA" BIEL + SREBRO ~ 285

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (2 Opinie)
Ania Bogucka" 2022-08-06 11:18:38"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Nie spodziewałam się takiej jakości. Piękny wzór. Takiej właśnie szukałam. Bardzo polecam.

KOLOROWE FIRANY DZIECIĘCE ~ WOAL DRUKOWANY W ZWIERZĄTKA ~ "SAFARI" ~ 275

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Ola" 2022-08-06 11:18:35"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Firanka na żywo wygląda jak na zdjęciach. Żywe kolory. Dokładne i estetyczne szycie. Polecam.

NOWOCZESNA FIRANA ~ ORGANTYNA WYPALANA ~ "VENUS" BIEL ~ 290

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Gabriela Mudzińska" 2022-08-06 11:18:32"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Nowoczesna firanka w bardzo przystępnej cenie. Ładnie się układa w dużym oknie. Szybka realizacja. Starannie uszyta. Polecam

EKSKLUZYWNA TKANINA ZASŁONOWA W PASY ~ "GALA" BIEL ~ 320

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Sylwia M." 2022-08-06 11:18:29"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Białe zasłony w sypialni prezentują się genialnie. Materiał mięsisty i bardzo ładnie się układa na taśmie. Polecam

TKANINA ZASŁONOWO - OBICIOWA TYPU WELUR - WELVET ~ "KONICZYNA MAROKAŃSKA" CZARNY ~ 145

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Mateusz Mroziński" 2022-08-06 11:18:18"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Kupiłem do nowoczesnego salonu. Jestem zadowolony. Szybko dostałem gotowe zasłony. Polecam

FIRANA Z GIPIURY ~ ZAZDROSKA Z GIPIURY ~ ZAZDROSKA GIPIUROWA ~ "EMBER" BIEL - 115

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Iwona" 2022-08-06 11:18:08"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Totalna masakra! Nie dość że cieniutki pasek firanki to jeszcze wycięty ze środka. Gdyby był ten pasek chociaż cały przez długość to bym widziała dokąd będzie mi sięgała firanka na oknie. Tak naprawdę z tej próbki nie wiem nic, ile jest wzorów na firance, na jakiej wysokości są i jaka jest długość. Przyszło coś co nadawało się tylko do kosza.

ELEGANCKA FIRANA MARKIZETA Z GIPIURĄ ~ 2 SZLAKI GIPIURY ~ "KOKARDKI" KREM ~ 295

Średnia ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5 (1 Opinia)
Bogumiła Kołodziej" 2022-08-05 11:53:56"
Ocena: Ocena 1Ocena 2Ocena 3Ocena 4Ocena 5
Bardzo dobry kontakt, super doradztwo, szybki termin uszycia i wysłania firanek, firanki śliczne Polecam serdecznie
Wyświetlono opinie od 1 do 10 (371 znalezionych)
Strona 1 z 38
Przejdź do strony
FHU SABRINA - Tekstylia dla domu
Blog
FHU SABRINA - Tekstylia dla domu
© 2022 FHU Sabrina Wszelkie prawa zastrzeżone
powered by BILOO.pl